22 d’abril 2012

Molles per no perdre'm, l'aposta pel format electrònic

Moltes gràcies per acudir de nou a una de les presentacions virtuals que acostumo a fer dels meus llibres. Amb Molles per no perdre'm faig un parèntesi entre els reculls de contes i enceto nous camins. Nous camins quant el gènere, ja que es tracta d'un dietari on recullo i sembro sensacions, vivències i reflexions d'aquests darrers anys. I nous camins també per la forma d'edició, gràcies a la generosa col·laboració del Jaume Llambrich i la seva Editorial Petròpolis.
El llibre està pensat perquè sigui adquirit principalment via internet: en format en paper, a través de les webs d'un parell de llibreries (La 2 de Viladrich i la Llibreria Serret) o posant-se en contacte amb mi directament; i en format digital, al preu d'1,50 euros prement el botó que hi ha a la part inferior d'aquest apunt (trobareu més informació del llibre a la fitxa de Petròpolis).
És un llibre que, per tant, gaudirà d'una escassa o nul·la distribució, destinat sobretot a la gent que em seguiu fidelment a través del blog, del facebook i del twitter. Un experiment? Una aposta? De vegades dubto si estic fent un pas endavant o un pas endarere; sigui com sigui, estic complint l'objectiu principal: fer un pas.
El títol del llibre fa pensar en aquest camí que encetem tots els dies, i en el que anem deixant enrere. Volia buscar una imatge per a la portada que evoqués aquest camí, i res millor que el meu fill i la meva dona camí del circ, camí de l'espectacle de la vida.
Podeu tastar un dels meus fragments preferits del llibre a la web on recullo les lectures.


Ah! I per la compra del llibre en format digital, un conte inèdit de regal: