13 de juny 2007

8è Joc literari: completar un conte

En el segon dels tres jocs d’aquesta tongada us demano una mica de creativitat. Es tracta de posar un final al següent relat. No demano que expliqueu quin podria ser el final, sinó que l'escriviu vosaltres mateixos de forma molt breu, amb un text d’entre dues o quatre línies que heu d’enviar a jesusimaite(arrova)gmail.com . Aquest joc té un desavantatge; potser demano una mica més d’esforç. Però també té un avantatge, totes les respostes seran correctes. D’aquí un parell de setmanes publicaré les vostres propostes al bloc, llevat que em demaneu que no ho faci explícitament.

"L’any que els moixons van comportar-se de forma estranya res no feia preveure el que havia d’esdevenir. Cap cometa s’apropà a l’òrbita de la Terra deixant veure el seu rastre a les nits, ni cap secta va pregonar un anunci apocalíptic, amb amenaça de suïcidi col·lectiu inclosa. Tot semblava normal. Però aquest comportament no tenia res a veure amb la cèlebre pel·lícula de Hitchcock, ans al contrari. S’atansaven a la gent amb confiança, sense cap mena de temor, i es posaven a les finestres mirant amb curiositat al seu interior, com si estiguessin analitzant-ho tot. Puc donar fe d’aquest fenomen, perquè algun cop que em vaig deixar oberta la finestra, n’aparegueren un parell dins al lavabo, netejant-se les plomes tranquil·lament damunt d’un ampolla de xampú, sense espantar-se de la meva presència…"

Us recordo que els premis que sortejaré en aquesta tongada de tres jocs sóns: un lot de llibres de Cossetània Edicions, un lot de llibres d’Aeditors i un lot de productes de la Festa del Renaixement, que tindrà lloc a Tortosa entre el 19 i el 22 de juliol.
Animeu-vos!
Suggereixo als centres d’ensenyament que incentivin als alumnes a participar.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

M’agrada’t esta nova variant del joc literari, és tot un repte, i trobo que serà interessant llegir les diferents aportacions. La meua ja la tens a la bústia.

Endavant

Accídia ha dit...

Puc jugar emprant el meu estil lleugerament grotesc i sinistre?

Hehehe....

Jesús M. Tibau ha dit...

Qualsevol estil és acceptable, sempre que es faci amb respecte i sense faltar.