19 de març 2008

48è joc literari

En motiu de la propera reunió del Club de Lectura de Tortosa, aquests dies tinc el plaer de rellegir un dels llibres de més èxit dels darrers anys: La pell freda, d'Albert Sánchez Piñol. Per fer-vos partíceps del plaer de la seva lectura, aprofito el llibre per a proposar el joc d'aquesta setmana. Si l'heu llegit us serà més fàcil, evidentment. Es tracta de posar en ordre d'aparició al llibre els següents fragments:

A."Més que veure'ls podia intuir-los. Eren un pam més alts que jo i més prims. Corrien pels voltants de la casa. Tenien una agilitat de gasela."

B. "No puc entendre en Batís. Hi ha una gran contradicció entre els perills que ens amenacen i els seus estats d'ànim. Com més desesperades són les nits més feliç se'l veu durant el dia."

C. "Els vuit mariners desitjaven sentir l'ordre de tornar al vaixell. Patien un nerviosisme epidèrmic, sense causa justa."

D."Feia tant de temps que no veia un grup d'homes que tots els moviments m'eren insòlits."

Com sempre, heu d'enviar-me les respostes a jesusimaite@gmail.com juntament amb el nom i la vostra població.

Com la resta de jocs del mes de març, amb la vostra participació obtindreu números per al sorteig del premi mensual, que aquesta vegada és un lot dels meus llibres.

Encara poden participar al 46è joc literari i al 47è joc literari.