16 d’abril 2008

52è joc literari

52 setmanes, 52 jocs literaris; aquesta és la mitjana que porto des de que vaig començar aquesta secció. Tot just demà farà un any de la meva primera proposta i faré un post amb una mica de valoració de l'experiència.

Però centrant-me en el joc d'avui, us proposo novament un joc literari de tipus creatiu. Fa un parell de dies vaig escriure un post molt trist per a mi, amb el títol Quanta vida els queda als nostres llibres? He pensat que aquest tema és un bon trampolí per a crear un conte, i aquesta és la proposta que us faig avui: escriure un petit text literari, inspirat en el post esmentat, on el protagonista sigui un llibre que pateix l'envelliment. El text serà d'extensió lliure, preferiblement breu.

Animeu-vos; us recordo que participar en els jocs d'abril comporta entrar en el sorteig del premi d'aquest mes: un lot de 19 llibres de Manuel de Pedrolo, cedits per la Fundació Pedrolo, i que el termini per a enviar respostes és el 5 de maig.

Cal que envieu les vostres propostes a jesusimaite@gmail.com juntament amb el nom i la població. Com sempre, remarco el meu desig que el professorat de batxillerat o ESO animi els alumnes a participar en aquest joc.

Els vostres escrits podran ser publicats en aquest blog, però respectaré la vostra voluntat de no fer-ho si així ho preferiu. Als companys i companyes blocaires també els proposo que, a més a més, publiquin els textos als seus blogs.

1 comentari:

Striper ha dit...

A veure si ting la estona i m'acompanyen les neuronas de la inspiracio i m'animo.
Per cert al meu bloc avui trobaras delcatessen de la nostra collita.