18 d’abril 2008

El vertigen del trapezista a L'hora del lector


Aquest dijous passat, a L'hora del lector, del Canal 33, en un programa dedicat als llibreters, un dels llibres recomanats, concretament per l'Octavi Serret de la llibreria Serret de Vall-de-roures, va ser El vertigen del trapezista.

Ja us podeu imaginar l'alegria i la importància que representa això per a un autor encara desconegut per al gran públic com jo, i per al meu petit trapezista.

Aprofito per felicitar l'Octavi per haver estat convidat al programa, ja que representa un premi per a l'extraordinària tasca que fa des de la seva llibreria, per a fomentar a la Matarranya(comarca d'Aragó) la literatura en catàlà, especialment de les Terres de l'Ebre i de la Franja, com ja he dit motles vegades.

11 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Enhorabona, ho vaig veure i em va fer molta il·lusió. Bona feina i felicitats a l'Octavi també.

subal ha dit...

Jo també us vaig veure. La meva més sincera enhorabona! I bon Sant Jordi!

Aviat podré saludar al seu amic llibreter; portarem la poesia a Valderobles la setmana que ve!

salut!

Anònim ha dit...

Nosaltres també vam veure el programa! Enhorabona i gràcies per les paraules. Regalarem el llibre, al nostre Jordi!

Anònim ha dit...

Trobo que Octavi estava nerviós. I molt mediatitzat per l'impacte del moment, es notava en la repetició de frases comodí i en l'excès d'agraïments per la seva presència allí, quan un dels millors llibreters de Catalunya hi tenia que ser tard o d'hora per trons, el tema d'agitador cultural és més discutible.
A. Guiu.

Anònim ha dit...

Enhorabona! La veritat és que fa il·lusió quan veus esmentar algú que coneixes encara que només sigui "virtualment". Una encaixada.

Antoni

Unknown ha dit...

La llibreria Serret m'agrada doncs arriba molt lluny... amb energia i passió depassa l'àmbit comarcal.

Ricard Garcia ha dit...

Aquest dijous no tenia el cos per a literatures i no ho vaig poder veure, però me'n alegro per tu, Jesús. "El vertigen..." serà un dels meus llibres de Sant Jordi. salut!

Anònim ha dit...

Vivint vertiginosament!

aigua ha dit...

Una més que va ser davant de la TV.Felicitats i molta sort!

Anònim ha dit...

Jesús, sóc el Marc Guarro, d'El bloc del Marc Guarro. Coordino el Club de Lectura de Carme, a l'Anoia. Anava a postejar quan he trobat el teu comentari en el meu bloc, comentari que m'ha conduit al teu bloc i on m'he trobat amb un vell conegut meu, l'Octavi Serret. Fa tres o quatre anys vaig entrevistar-lo a la seva llibreria de Vall-de-Roures per al Diari d'Igualada (setmanari en què tinc una columna d'opinió), i em va semblar un paio molt trempat. Si hi tens contacte, felicita'l per la bona feina que fa al Matarranya de defensa de la nostra llengua i la nostra cultura. I felicitats a tu també pel bloc i pel llibre, tot i que no he tingut ocasió de llegir-lo.

Anònim ha dit...

Jesús,

T'agafo la paraula en això de venir al nostre club de lectura, per a nosaltres seria un plaer. A més, i això que et diré ara ja és una dèria personal, tot el que sigui reforçar el contacte Anoia-Terres de l'Ebre m'interessa molt. La nostra comarca té més tradició de mirar cap al nord, i per a molta gent d'aquí les coses del sud els sonen encara estranyes -cada cop menys, per sort. Jo sempre he tingut tirada cap a les vostres terres -el meu sogre és de la Ràpita- i Déu n'hi do de les vegades que hi faig cap durant l'any. A veure si tinc ocasió de llegir-te i muntem la trobada. Fins aleshores, salut i aigua (no us la deixeu fotre, que no us en sobra. Als de BCN que els la portin de més al nord). : )