20 de març 2009

Amb el 100 sota el braç

Gràcies. És així de senzill, no cal buscar gaires paraules més per a expressar el que sento per col.laboradors, participants, difusors, etc., del 100è joc literari que vaig proposar-vos ahir.
No m'estendré en dades (si voleu les puc anar facilitant), sinó en sensacions. El simple fet d'haver arribat a aquesta xifra, amb 100 setmanes consecutives, sense interrupcions, proposant-vos jocs literaris i rebent tant de suport, ja és suficient, però les darrerres hores tot això s'ha multiplicat.
Els molts i moltes blocaires que rebeu sovint les meves visites i comentaris haureu notat la meva absència aquests dies, abduït per l'organització del joc i altres batalles literàries a la vora de la barana.
Però jo he notat el caliu de la vostra presència, mitjançant comentaris i correus que gairebé no donava abast a contestar, on expliqueu que us heu divertit o que us heu tornat bojos. Ja tinc comprovat que proposar jocs complicats us incentiva, i m'omple d'il.lusió comprovar la dedicació i l'energia que molts i moltes heu dedicat a remenar llibres i fer treballar a sant Google (per exemple, l'Òscar).
Petons i abraçades per tothom, i continueu buscant !
(al post sobre el joc aniré actualitzant la xifra màxima assolida)
.
Ara, si voleu col·laborar en una altra iniciativa, proposeu un títol per al conte de la Roser Caño.

9 comentaris:

Josep Lluís ha dit...

El cent és un nombre màgic: la campanya de Waterloo, la marxa dels cent dies de sis guerrillers andalusos l’any 1952, cent dies de solitud o de gràcies per a qualsevol governant. I ara amb el 100è joc literari sota el braç. Jesús, felicitats!!!

Unknown ha dit...

Amb això que no vaig passar a felicitar-te per aquest centenari tant bonic, tant treballat i fet amb tanta il.lusió, il.lusió de compartir amistat i saviesa.

Una abraçada des de Tarragona,

Comtessa d´Angeville ha dit...

Enhorabona!! I que siguen tropecents més!

Oscar Ramírez ha dit...

Moltes gràcies i enhorabona per la teva tasca. De tot cor.

zel ha dit...

Jo em sento incapaç de posar-me a buscar l'encert més enllà dels sis o set que he trobat, el goig és participar...

Biblioaprenent ha dit...

Per molts anys

kweilan ha dit...

Felicitats i per molts anys!

Trini González Francisco ha dit...

Ha sigut trencador, Jesús! Quina canya! Jo fa tres dies que semblo en Sherlock Holmes!
En porto 54 i sé que no faré el complet, però és que m'hi he enganxat, buscant pistes, eliminant dubtosos..., és fantàstic!
Moltes felicitats i enhorabona per la gran idea (una més)
I no cal dir que aquest joc ens ha permès a tots conèixer blogs dels que n'ignoràvem l'existència.
Gràcies per tot plegat.

Continuo buscant..., avui no soparà ningú a casa! XD

Núria Talavera ha dit...

Gràcies a tu per proposar-me participar en el joc, m'ha encantat llegir els fragments (tot i que no he pogut participar per falta de temps :-) i he pogut conéixer blogs molt interessants.

Una abraçada des de Sant Sadurní