04 de març 2010

Recol.locant estratègicament els llibres

Copio el comentari que fa uns dies em va deixar una amiga blocaire:

"Vinc a buscar la comissió... que l'altre dia vaig ajudar a vendre un llibre teu. Estava a l'Abacus remenant llibres i el teu estava a l'estanteria. El vaig agafar encara que jo ja el tinc, i el vaig deixar a sobre una pila d'algunes novetats en català. Una parella el van agafar i se'l van estar mirant. Quan vaig anar a pagar veig que l'havien comprat :):):)"

Això diu molt de la importància de la col.locació dels llibres en una llibreria, perquè em temo que aquest llibre ja feia mesos que estava a la prestatgeria. Quants se n'haurien venut amb una pila 50 exemplars ben col.locats? Evidentment, no hi ha espai per a tots els llibres, i tots els autors i autors voldríem un lloc destacat a les llibreries.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Mantinc l'anònim per vergonya de la meva confessió: jo a vegades també fico els llibres que jo signo en una posició preferent, com aquell qui no vol la cosa... i tapo amb mala bava, també com aquell qui no vol la cosa, els llibres dels autors que m'enerver: César Vidal, Pio Moa, Ana Botella,...

Clidice ha dit...

és que ja està més que estudiat això, només cal veure la distribució que fa l'Fnac. :(

Frannia ha dit...

Ahir, Jesús, a la Setmana del llibre en català a Palma, el vaig veure. Fa il·lusió...

Assumpta ha dit...

Ah!! ma germana i jo solem posar a sota de tot aquells que no ens agraden jejeje

Jesús Párraga ha dit...

Ana Botella?

Unknown ha dit...

Confesso, una mica avergonyida, que jo també ho he fet, això, però amb els meus llibres...

Salvador Macip ha dit...

És genial quan un lector fa un acte de "terrorisme cultural" com aquest. Estaria bé que fos més freqüent!

Miquel Esteve ha dit...

No recordo si era Elliot, no ho recordo bé, però el cas és que l'escriptor - fóra qui fóra - va entrar en una biblioteca pública i va descobrir esverat que un poemari seu feia de falca d'una de les potes d'una taula...

Anònim ha dit...

Resposta a Jesús Pàrraga: Sí! Tristament Ana Botella (exprimera dama per ser dona d'El Mostachudo de la Peineta) escriu contes... PER A NENS!!! El més semblant a la perversió de menors que he vist legalitzat.

bajoqueta ha dit...

Sóc la culpable sí sí jajajaja. I encara estic esperant la comissió! Com són de morosos estos escriptors de Tortosa ;)

La veritat és que no és just que hagi gent que només compra el que li posen davant dels morros. Sort que hi ha gent que triem i remenem i trobem petites joies amagades :)

VIRGÍNIA ha dit...

la meva família i els meus amics també fan excursions per les llibreries per col·locar el meu llibre en un lloc preferent!!! crec que ho fem tots això!