Pàgines

26 de febrer 2009

Sobre gustos


L'amor és dolç i la passió salada? O a l'inrevés?
I l'àcid i l'amarg, amb què els relacioneu?

20 comentaris:

  1. L'amor és dolç, agre, salat, amarg...l'amor recull moltes d'altres emocions dintre seu amb sabors distants pero ,i la passió?

    La passió es el vehicle de l'amor, sigui quien sigui el seu nivell d'amor propi o de l'altre... la passió es la llengua imprescindible per establir materia els sabors...

    En realitat, per separat, no tenen sabor real. Com la vida s'ha de viure impactant als altres, l'amor i la passió s'assaboreixen un a l'altre...

    mmm...

    ResponElimina
  2. L'humor pot ser àcid, i la victòria, amarga.

    ResponElimina
  3. Els dolços amb el temps amargueixen, i els salats es tornen insípids.

    ResponElimina
  4. L'amor és blau, l'amor és trist, l'amor és constant desitjant algú que no és allà

    ResponElimina
  5. sens dubte..
    l'amor pot tenir tots el gustos, pero tampoc tinc cap dubte de que la passio es el millor dels condiments
    dolç..picant..acid...amarg de vegades..tan se val, si es amor!!

    ResponElimina
  6. Tot depèn de que l'amor que un tengui o hagi tengut que sigui agre, dolç o salat. O del color amb que es mirin les coses. Però mai he tengut un concepte salat de la passió, més aviat el contrari :)

    ResponElimina
  7. L'amor és sempre agredolç.
    La passió, d'un picant intens (o una llaminadura àcida i gustosa).

    ResponElimina
  8. tot el bo és dolç per mi: amor, passió o mullar-me els peus a la costa brava.

    ResponElimina
  9. Només sé que el dolor té molt mal gust i l'amor tots els bons...

    ResponElimina
  10. L'amor té tots els gustos que li volem donar , el que es molt necessari es que no ens falti mai .

    ResponElimina
  11. És una barreja. Personalment: el record dels setze anys a la platja de Blanes, amb la xicota que venia de Girona i quan sortiem de l'aigua i m'estirava a la tovallola, notava els seus pits a l'esquena, després petons. Salat, dolç, passió, amor... Tot està barrejat! Ah..! Que bé. Gràcies per fer-me recordar uns moments tan dolços i salats.

    ResponElimina
  12. L'amor ha de ser immens. La passió inacabable. L'àcid l'associo amb el bicarbonat i l'amargor amb les pedres al fetge, per allò de la bilis.

    ResponElimina
  13. L'amor es dolç i la passio salada si creec que tens tota la rao, la sal del suor, del cos, la sal dels llavis del altre quan el beses al final... mmm un poquet de dolç no hem vindria gens mal. Un bes

    ResponElimina
  14. Àcid: ironia, humor negre…
    Amarg: tristesa.

    Típic i tòpic, però és així com ho associo.

    ResponElimina
  15. "la sal es buena, tened sal en vosotros" (para mí es mejor que el azúcar, no hay color)

    ResponElimina
  16. L'amor té tots els gustos, em sembla, la tristesa és amarga i la ironia és àcida.

    ResponElimina
  17. Qualsevol relació entre persones ja sigui d'amor,amistat o simple convivència, oferèix multitud de sabors i sensacions.Potser és això el que ens inspira a ser èssers socials.
    Necessitem asaborir la vida.

    ResponElimina
  18. Jo... associo l'amor a la dolçor, però clar, a vegades molta dolçor embafa... Així que prefereixo relacionar l'amor amb una macedònia ben variada, on hi hagi molts i molts sabors. L'amor ha de tenir sabors dolços per als moments tendres, frescos per poder sorprendre, salats per tenir més sed d'amor, amargosos per valorar la virtut dels dolços i també àcids per tenir moments divertits...
    I la passió? Doncs la passió, al meu parer, també ha de tenir tots els sabors i tots els colors per no quedar-se amb un regust amarg perpetu...

    ResponElimina