Fa uns quants diumenges vaig comentar el llibre Esmorzars a Lleida, d'Ignasi Revés (podeu seguir les passes del llibre al seu blog).
El llibre tindrà continuïtat i dissabte passat l'Ignasi va iniciar un nou projecte, Esmorzars a les Terres de l'Ebre, i jo vaig tenir el privilegi de ser convidat al primer d'aquests esmorzars a la Tasca Bohèmia de Tortosa. Vam esmorzar relativament suau: pastís de tonyina i pastís de truites, acompanyats de vi blanc, i per a rematar-ho, flam de cafè i tallats.
Va ser una experiència molt interessant, això de ser testimoni del seu mètode de treball i la forma de cuinar el primer capítol del seu futur llibre, en perfecte equilibri entre la literatura, el dietari i la gastronomia.
Una bona obra , jo el diumenges casi sempre esmorçar de forquilla.
ResponEliminaOstres ...els esmorzars de forquilla són boníssims...
ResponEliminaUn estiu vaig esmorzar uns calamrs frescos a la planxa...per llepar-s'hi els dits:)
(quina sort que tens...)
Que bo... que boníssim tot. No, si...per fer regim ho tinc clar!
ResponEliminaUs recomano els "Esmorzars de Lleida", una obra a la qual la premsa de Lleida l'hi ha dedicat elogis poc habituals. Molt interessant.
ResponEliminaGràcies pel teu post, Jesús. Espero que t'agradés l'esmorzar.
ResponElimina