Pàgines

07 de juny 2009

Esmorzars de forquilla, ara a les Terres de l'Ebre


Fa uns quants diumenges vaig comentar el llibre Esmorzars a Lleida, d'Ignasi Revés (podeu seguir les passes del llibre al seu blog).

El llibre tindrà continuïtat i dissabte passat l'Ignasi va iniciar un nou projecte, Esmorzars a les Terres de l'Ebre, i jo vaig tenir el privilegi de ser convidat al primer d'aquests esmorzars a la Tasca Bohèmia de Tortosa. Vam esmorzar relativament suau: pastís de tonyina i pastís de truites, acompanyats de vi blanc, i per a rematar-ho, flam de cafè i tallats.

Va ser una experiència molt interessant, això de ser testimoni del seu mètode de treball i la forma de cuinar el primer capítol del seu futur llibre, en perfecte equilibri entre la literatura, el dietari i la gastronomia.

5 comentaris:

  1. Una bona obra , jo el diumenges casi sempre esmorçar de forquilla.

    ResponElimina
  2. Ostres ...els esmorzars de forquilla són boníssims...
    Un estiu vaig esmorzar uns calamrs frescos a la planxa...per llepar-s'hi els dits:)
    (quina sort que tens...)

    ResponElimina
  3. Que bo... que boníssim tot. No, si...per fer regim ho tinc clar!

    ResponElimina
  4. Us recomano els "Esmorzars de Lleida", una obra a la qual la premsa de Lleida l'hi ha dedicat elogis poc habituals. Molt interessant.

    ResponElimina
  5. Gràcies pel teu post, Jesús. Espero que t'agradés l'esmorzar.

    ResponElimina