06 de juliol 2020

13a Jornada Literària de Cornudella de Montsant




El proper 11 de juliol, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la 13a Jornada Literària de Cornudella de Montsant.
Com tants actes culturals i socials, no serà com sempre, això és cert, però serà com mai. Hem convertit les circumstàncies sanitàries en una oportunitat. Aquesta Jornada comptarà amb la participació de més escriptors i escriptores, de més músics, de més persones voluntàries que mai, i es veurà lliure de l’encaix en un temps i en un espai.
Es podrà veure a partir de l’11 de juliol, a les 6 de la tarda al canal de youtube de la JornadaLiterària, i a totes les xarxes socials on s’enllaçarà.
Com ja era costum les anteriors edicions, començarà amb una mena de ruta literària pel poble, on cornudellencs i cornudellenques llegiran textos amb Cornudella d’escenari. Gràcies a les noves tecnologies, enguany podrà participar gent que es troba molt lluny físicament, i el confinament no ha estat un obstacle, sinó un estímul. 
Participaran artistes com Jesús Fusté, Albino Tena, Pili Cugat i Carlos Lupprian, Lia Sampai i Adrià Pagés, Sergi Quiñonero, Jaume Arnella i el cornudellenc Fernando Mestres.
I parlaran dels seus llibres Maria Carme Roca, Xulio Ricardo Trigo, Martí Gironell, Eulàlia Busquets, Salvador Macip, Fèlix Rueda, Valer Gisbert, Maria Climent i Pilar Romera.