21 d’abril 2018

ebre, relats d'una batalla (pare petit de 16 personatges)




El passat 17 d’abril va veure la llum un nou projecte literari on col·laboro: ebre, relats d’una batalla.
Es tracta d’un llibre coordinat per ebrejocs que servirà per a commemorar el 80 aniversari de la batalla de l’Ebre.
La presentació va tenir lloc a la Sala Gerard Vergés del Serveis Territorials de Cultura a Tortosa, a càrrec de Josep Maria Solé i Sabaté, conduida per Ignasi Vidal i amb intervencions de Ferran Bel, delegat territorial de Cultura, Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, i Lluís Puig, conseller de Cultura a l’exili, a través d’un vídeo. També van participar artísticament Enric Panisello a la guitarra, i les actrius Alba Figueroa, Cinta Villamon i Meritxell Sabaté.
El llibre conté diverses emotives sorpreses, com ara la salutació del president Carles Puigdemont, i l’absència de la pàgina 155.
La meva contribució ha estat escriure un microconte dedicat a cadascun dels 16 personatges, que podeu veure a la foto que mostro orgullós.
Al llibre hi participem:
Víctor Amela, Tomàs Camacho, Andreu Carranza, Xavier Garcia, Núria Menasanch, Manel Ollé, Marina Pallás, Enric Panisello, Mari Piñol, Màrius Pont, Roc Salvadó, Miquel Reverté, Carlos Ribera, Ramon Rosales, Jordi Sancho, Elena Solé, Toni Térmens, Jesús M. Tibau, David Tormo, Anna Zaera, Alba Guimerà i Roman Aixendri.
Notícia a Ebredigital