04 d’abril 2018

Alfons Cama a Tens un racó dalt del món

Alfons Cama ens visita aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, per parlar de la seva quarta novel·la L'olor de la seva pell.  
El protagonista, Santi Tibau, és un escriptor que ens narra en primera persona la seva història, la història de la seva família i d'un drama familiar que no es desvetlla fins al final, i parla de la nostra història comú, ambientada a partir dels efectes que provocà la guerra civil, i sobretot a l'etapa de la transició perolímpica, en el moment de màxima repressió contra el moviment independentista. Es tracta d'un personatge a qui la vida li passa per damunt, sense el coratge per a rebel·lar-se que li sobra a la seva germana Sió
També ens visita com a lector Ernest Redó per a recomanar-nos llibres, que repeteix a la secció final del programa, com a mestre de l'Escola de Remolins, per a explicar, juntament amb la cap d'estudis María José Bonet, l'activitat Versos per a la il·lusió.
I les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 4i 11 d'abril a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube

Cap comentari: