11 de setembre 2018

Homenatge a Paco del Fruto


El col·lectiu diLLUMs d'arts al Forn, format per gent amant de la cultura, sigui quina sigui la seva faceta o origen, ens agrada promoure tota classe d'activitats culturals, però tenim especial devoció en homenatjar els nostres grans.
El passat  5 de setembre, al Centre d'Interpretació d'Aldover, vam col·laborar en un homenatge a Paco del Fruto, traspassat aquest any. Es tracta d'un dels molts poetes i poetesses que sembren tota la nostra geografia de versos, amb passió, amb dedicació, amb honestedat..., potser, moltes vegades, com una necessitat interior.
Fou un acte molt sentit, amb prèsencia de la seva família i bona part del poble d’Aldover, a qui ha dedicat molts dels seus poemes.
L’acte, com no podia ser d’altra manera, va consistir en la lectura d’una selecció dels seus versos, senzills, directes, sovint amb enginy i humor, sempre des del cor.
Hi vam participar: Anna Maria Vallvey, Emigdi Subirats, Francesca Aliern, Glòria Fandos, Griselda Espuny, Jesus M.Tibau, Josep Lleixà, Maria Espina Niella, Màrius Pont, Miquel Accensi, Montse Barrobés, Montse Boldú, Montse Pallarès, Pilar Cabrera, Pili Alegria, Rafel Jornet, Valer Gisbert, Manel Marquès, Maria Brull, Joan Antoni Aguiló, Ivan the Jazzman, Gonzalo Luna, Andrea Lapuerta, i Sarah, una de les netes de Paco del Fruto.
Podeu veure més fotos de l'acte en aquest enllaç.