14 de novembre 2018

Valer Gisbert a Tens un racó dalt del món


Valer Gisbert ens visita a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre. Recordarem el seu primer llibre El vigilant d'horitzons, la seva faceta teatral i, sobretot, el seu nou llibre, A passes comptades, novel·la que va rebre el Premi de Narrativa Ribera d'Ebre, una obra ambientada a Prat de Compte, a la Font Calda, amb barreja d'elements tan reals com la guerra civil amb d'altres fruit de l'imaginari col·lectiu o del mateix Valer, amb referències al mític cíclop de l'Odissea, llibre que té fora influència en algun dels personatges i en la mateixa estructura de la novel·la, un llibre amb valors humans, amb moments plens d'angoixa, i també de poesia.
I de l'Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita ens visiten Èlia Balsells i Malena Forcadell, alumnes de 3r d'ESO que ens recomanaran llibres, i la professora Sara Cid, que ens parlarà del projecte Impuls per la lectura.
I les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 14 i 21 de novembre a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube