14 d’abril 2021

L'amor no fa mal

 










L’Ajuntament de Roquetes encarrega a Ignasi Blanch un mural a la Raval de Cristo, davant de les escoles. Des dels diLLUMs ens assabentem un dia abans que el pintarà el 14 d’abril de 2021, amb el lema L’AMOR NO FA MAL i, de forma impulsiva i entusiasta, no podrem reprimir les ganes de participar d’alguna manera, i comencem a moure fils per a buscar col·laboracions.

Resultat? Rafael Ricote, els nostre home de la càmera, amb càrrec vitalici, grava el procés de creació del mural i, al llarg de tot el dia, diverses persones recitem textos mentre Ignasi pinta, concretament Ernest Redó, Lluís Martín Santos, Ricardo Gascón, Màrius Pont, Montse Pallarès i Jesús M. Tibau. Pili Cugat i Carlos Lupprian interpreten algunes de les seves cançons, una de les quals, estrena mundial.

Tot plegat es reunirà en un vídeo que muntarà Rafael Ricote i que podreu veure aquí mateix.

Tot fàcil, tot planer, tot agradable, gairebé improvisat. Una fantàstica excusa per a retrobar-nos persones que feia dies que no ens vèiem, després d’un any de massa distàncies, aquest abril que ens està sortint més fred del normal, amb núvols de gris amenaça al Port, però amb els colors dels somriures als rostres,i de l’Ignasi al mural.

Xalem així, som els dels diLLUMs, cultura i amistat.

Àlbum de fotos en aquest enllaç.