20 de juny 2021

Amb Georgie Dann a Aldover

 










19 de juny de 2021

Convidats per Valer Gisbert, diLLUMs d’arts al Forn participa en la 1a Festa dels Solstici que s’organitza a Aldover. Valer ens ofereix que la possibilitat que fem el que vulguem, i vista la idea general d’un acte festiu, estiuen, lúdic, entre arbres a la vora del riu, sumat a la necessitat de riure que tenim després dels mesos de pandèmia, proposem dur a la pràctica el recital possiblement més original que hem fet: Dillums Dann al Forn, inspirat en lletres de cançons de Georgie Dann.

Es tracta d’un recital que ja vam organitzar els primers mesos de confinament en format vídeo, que podeu veure a youtube, i del quan ja en vam explicar les motivacions.

El planeta, que davant d’aquesta perspectiva no ho veu clar, amenaça tota la setmana en fer ploure tot just aquest dia. Dies abans, i fins i tot hores, els pronòstics varien constantment; es veu que aquest recital genera dubtes a les altures. Durant la tarda, cauen gotes insuficients per a anul·lar l’acte de forma decidida. A les nou del vespre l’amenaça s’atura, la llum del sol ponent prepara els seus millors colors, i els dels diLLUMs ens posem a jugar.

Introduïts per l’honorable president, Ricardo Gascón, comencem a recitar Jesús M. Tibau, Màrius Pont, Tomàs Camacho, Joan Maria Romaní, Domingo Ramos, Meritxell Sabaté i Cinta Villamón, i completem el recital amb fragments en vídeo que projecta Rafael Ricote, avui ajudat per la seva família.

Esperem que el públic s’hagi divertit tan con nosaltres, que hem aprofitat el vespre per a recuperar sensacions i somriures, encara amagats sota la mascareta, esquitxats per gotes de pluja, però invencibles.

Com sempre, més imatges a l'àlbum on les recollim.

Comentari i fotos al blog de Rafael Ricote.