15 de juny 2015

A la passada Fira del llibre ebrenc


Dissabte  6 de juny a la tarda, acudeixo a la cita anual amb la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d’Ebre, i ja van dotze anys. Aquell 2004 només tenia sols un llibre publicat, Tens un racó dalt del món, era una autor totalment desconegut, maldestre per a moure’n en aquests ambients, passiu. Dotze anys després, la Fira és com casa meva, farcida de gent coneguda, pràcticament conec tots els autors presents, amb qui he compartit plató de televisió, tertúlies, activitats literàries de totes menes..., amistat.
El primer acte en què participo, és una master class de Santi Baró en què explica el seu procediment per a escriure una novel·la: de compartir experiències sempre se n’aprèn alguna cosa. Després, taula rodona amb editors sobre la seva difícil tasca, i roda de presentacions que enguany canvien de metodologia: ara es tracta de breus entrevistes que ens realitzen des de Ràdio Móra d’Ebre a la carpa de la Fira.

I aprofito per fotografiar-me amb la portada gegant de Postres de músic, que ha format part de l’exposició Llibres al carrer.