01 de juny 2015

II Trobada d'Escriptors a la Vila

Dissabte passat vaig assistir convidat a la II Trobada d'Escriptors a la Vila, organitzada per la cooperativa El pont de lletres a Vila-real.
L'acte central fou una taula rodona amb el lema Fonaments i actuacions per a una literatura amb oportunitats, amb Mari Carmen Saez, Enric Sanç, Josep Antoni Fluixà i Josep Igual.
Una de les paraules més repetides fou "esperança", i és que els amics i amigues del País Valencià creuen veure la llum al final del túnel després dels recents resultats electorals. Josep Igual va voler matisar aquesta esperança amb un bany de realisme, recordant que a Catalunya, tot i tenir polítiques lingüístiques més favorables al català, no lliguem els llibres amb llangonisses.
Sigui com sigui, em feia molta il·lusió ser convidat a aquest acte, perquè crec fermament en la necessitat de construir ponts culturals amb el País Valencià.
Vam gaudir de l'exposició Els cossos agredits, d'Anna Moner i Sebastià Carratalà, ens vam conèixer una mica més, vam gaudir d'un esmorxar i dinar de germanor, homenatjàrem Carles Salvador i Ovidi Montllor.
Més informació i fotos a:
Vilaweb
Twitter d'El Pont

1 comentari:

JOAN ANDRÉS SORRIBES ha dit...

LAMENTO QUE POGUÉREM COINCIDIR ALA TROBADA D'ESCRIPTORS. ESTIC DE PROMOCIÓ DE LA MEU NOVA NOVEL·LA "PEDRES MARCADES" i EM VA PILLAR FORÀ I OCUPAT. AMB TOT JA HE COM COM LA TROBADA VA CONSOLIDANT-SE. UNA ABRAÇADA"