28 d’abril 2016

diLLUMS d’Arts al Forn, trobada 2 de maig


El proper 2 de maig, a partir de les 20.30, tenim una nova trobada dels diLLUMS d’Arts al Forn, al Forn de la Canonja de Tortosa.
Es tracta d’una nova trobada informal de gent amant de la cultura i l’art, tant de creadors/es com consumidors/es.
Tothom està convidat, tothom pot portar una mostra de la seva obra (músics, pintors, ceramistes, escriptors...), per a compartir-la, per a explicar-nos-la; aquesta és la intenció d’aquestes trobades cada primer dilluns de mes, oferir un espai i un temps per a conèixer-nos, per a col·laborar, per a xalar, al voltant de les tapes que ens oferiran al Forn de la Canonja.
A banda de tot allò que qui vulgui pot venir a explicar-nos, tindrem les següents activitats:
.
-Gaudirem, igual que el mes passat, d’un fragment del monòleg teatral de “4 retrats de mares”, d'Arnold Wesker, interpretat aquest cop per Anna Griñó Márquez, del Grup de Teatre Gresol, d'Alcanar.
-La guitarrista Tortuga Manuelita ens cantarà algunes de les versions del poemari Animalari, de Sílvia Mayans, il·lustrat per Sílvia Fanzoni.
-Zoraida de Torres Burgos ens parlarà de la Segona trobada de retrats ebrencs, que que tindrà lloc a Tortosa el 29 de maig. Més informació en aquest enllaç:
-L’escriptor Baltasar Casanova i el músic Josep Maria Bonet també ens tenen preparada alguna sorpresa.
- I altres activitats més o menys improvisades
.
I tot això amanit amb un tast en primícia d'alguns dels plats de la nova carta d'estiu del Forn de la Canonja.
.
Veniu, que xalarem!

Qui vulgui està més assabentat de tot el que organitzem els diLLUMS, que em doni el seu número de móbil i l’afegiré a un grup de whatsapp (grup només per a temes relacionats amb la trobada)

Més informació al facebook 

Per tal d’afavorir l’accessibilitat a tothom, es prega abstenir-se de venir amb fragàncies i perfums.