29 de setembre 2019

1r Concurs postal dels diLLUMs











Avui festa sopar del 1r Concurs postal dels diLLUMS, organitzat per diLLUMs d’arts al forn.
La dinàmica del concurs consistia en enviar una posta a Lo portal de Tamarit, on va tindre lloc el sopar, amb un text, imatge, etc, de temàtica lliure.
Vam comptar amb 29 participacions, cosa que considerem un èxit per a la primera edició.
Un jurat format per dones de sensibilitat i amor per la cultura, format per Montse Esteve, Dolors Queralt, Dolors Roo, Sílvia Rosell, Marina Pallás i Marta Escolà, van sumar els sues vots per a escollir la postal guanyadora, que ha estat Carme Sabaté.
Però seguint la filosofia dels diLLUMs, les premis han estat per a les vint persones participants que han assistit al sopar, oferts per entitats i persones individuals que han col·laborat en aquesta edició del Concurs com Òmnium Cultural Terres de l'Ebre, al Campus Extens de la URV a Tortosa, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, a l'Ajuntament de Tortosa, a Onada Edicions, a Lo Sirgador, als cellers de la Terra Alta Altavins, Bielsa Ruano i Celler Cooperatiu de Batea, Ignasi Blanch GisbertJoan Panisello ChavarriaEmilio Zaragoza, Domingo Ramos, Agustí Forner, Fernando Ferré, Ernest Redó, i Pili Cugat i Carlos Lupprian, que també han interpretat alguna de les seves cançons.
En resum, una nova activitat dels diLLUMs, en un nou espai, on volem sumar d'energies, difondre la cultura, fomentar l’amistat, l’estima i el coneixement mutu, tot en un ambient distès on xalem molt.
Gràcies a tothom, participants, col·laboradors, jurat, per ser com sou. És un goig fer propostes quan obtenim la vostra resposta.

Més imatges en aquest àlbum.