06 de setembre 2019

A l'escape room la llibreria






La gent dels diLLUMs d’arts al forn ens agrada la cultura però també som juganers de mena. De seguida ens va atraure la iniciativa d’obrir un escape room a l’antiga llibreria La gavina d’Amposta, amb el repte, precisament, d’intentar salvar-la.
Per això vam organitzar una sessió especial el passat 28 d’agost de sis escriptors ebrencs (Carme Cruelles, David Comuñas, Sílvia Panisello, Tomàs Camacho, Mercè Falcó, i Jesús M. Tibau), amb el suport d’una de les ànimes dels diLLUMs, Ricardo Gascon.
Només David tenia experiència en escape rooms, i per tant, tots i tottes arribàvem plens d’incerteses sobre el seu funcionament, però amb moltes ganes d’encetar els reptes i de jugar. Evidetment, no explicarem res del contingut, només que vam xalar moltíssim, una mica desorganitzats potser al principi, amb ànsia de cercar totes les pistes possibles, que anaven sorgint per qualsevol lloc. L’ànima de Clara, la gran llibretera ampostina, era ben present a cada pas, fent que l’olor de llibre sigui ben present en aquest espai.
No us ho perdeu!