31 de març 2008

Bookcrossing


Acabo de deixar abandonat el llibre Rodalies, de Toni Sala, que va escriure una dedicatòria espeical precisament per a aquest motiu, per al seu alliberament, tal com vaig anunciar fa uns dies.

Espero que el llibre trobi un nou lector/a que li doni una nova vida i el faci anar per nous camins.

L'he deixat en un banc de l'estació de trens de Tortosa, tot just on d'aquí poc aniré a rebre un escriptor, l'Albert Sánchez Piñol, que serà el protagonista d'avui al Club de Lectura.

Bona sort, llibre!



10 comentaris:

Unknown ha dit...

Seria xulo poder-li seguir la pista, i que hagués caigut en bones mans...

Unknown ha dit...

Seria xulo poder-li seguir la pista, i que hagués caigut en bones mans...

núria ha dit...

Hi has deixat almenys l'adreça del blog perquè et puguin dir on a anat a parar?
Bon viatge Rodalies per les rodalies.

Jansy ha dit...

Ostres! A mi m'agradaria fer "book crossing" però no sabria pas de quin llibre desprendre'm. Això sí, si algun dia ho faig, no podré aturar la temptació d'amagar-me i veure qui l'agafa i com reacciona.

Striper ha dit...

Esperem que caigui en bones mans.

El veí de dalt ha dit...

Crec que hi ha una web on es poden seguir els llibres alliberats o els llocs on es deixen... De tota manera, el del Sala, tampoc és una meravella; però sí que et deixa un cert regust agredolç al cos.

Judit Ortiz ha dit...

no crec que l'hagis abandonat... li has obert moltes portes

Anònim ha dit...

Estem a GAUDIM-Espais Humans, un centre de psicologia positiva sense ànim de lucre on treballem sobretot amb la familia i els infants, creant un lloc de lectura lliure i zona bookcrossing. He trobat una pàgina per fer seguiment dels llibres en español, www.brookcrossing-spain.com. Algú sap si hi ha pàgina versió en català??

Anònim ha dit...

perdoneu, podeu contestar a jordigutierrezjane@gmail.com

Anònim ha dit...

Jo he decobert aquesta pàgina perquè vaig llegir un llibre molt interesant "La pasió d'Alexandra" on explica dues amigues que tenen un interès irrefrenable a descobrir qui es el lector que deixa aquests marevellosos llibres de l'Alejandra Pizarnik, una escriptora argentina de poemes, a diferents locals/bars de barcelona.
Estaria molt bé un dia que algú en deixés caure algun i trobar-lo abans que algú que no sàpiga res.