28 d’agost 2011

Llibres als aparadors de Tortosa

Us informo d'una nova iniciativa que he engegat per a promocionar la lectura. Fins ara ja en deixava al carrer, a bars, a perruqueries.... Ara també als aparadors de Tortosa.
La idea consisteix en demanar a les botigues de Tortosa que em deixin posar llibres als aparadors durant un temps, a canvi de la mica de promoció que en faig per internet, amb l'esperança que la iniciativa es contagiï i arribi el moment en què tota la ciutat estigui plena de llibres. Utòpic? Potser sí, però és un granet d'arena més.
Els llibres no fan lleig als aparadors, ni ocupen gaire espai, i la seva presència pot suscitar la curiositat dels vianants.
De moment he començat amb un exemplar d'Una sortida digna, a  La ruta de la seda (més coneguda com la botiga de les llunes pel nostre fill), al carrer de la Sang; i Un riu que parla, a la botiga Il.lumina, al carrer d'en Carbó, 13.
Us animo a imitar la iniciativa.

3 comentaris:

gatot ha dit...

Em sembla una iniciativa genial!

Fa alguns anys, quan tenia una llibreria, vaig iniciar una campanya de recollida de firmes per fer que els llibres desgravessin un 30% a la renda. Com pots comprovar la cosa no va cuallar perquè no es va transformar en llei.

Però com deia algú: "un gra no fa graner, però ajuda al companyé" (o alguna cosa semblant...)

Marta ha dit...

Jesús, m'encanta veure que has dut a terme allò que un dia m'explicares que volies fer. Genial!

núria ha dit...

quin crack ! molt bona aquesta !