02 de juny 2012

Jocs literaris, encara

Des de que al mes de setembre vaig decidir eliminar els premis mensuals a la secció dels Jocs literaris, ha baixat bastant el nombre de participacions, en gran part perquè jo els he dedicat molt menys temps i recursos per a promoure'ls. Però encara hi ha uns quants participants constants i tossuts a qui agraeixo públicament la seva fidelitat. Permeteu-me que personifiqui avui aquest agraïment en la persona del McAbeu, enigmista blocaire per excel·lència i excel·lent, que mes rere mes participa als jocs i ens regala els seus sonets.
En aquest enllaç podreu llegir les darreres i genials participacions, amb el sonet de torn i un fantàstic nou capítol d'El petit príncep.

1 comentari:

McAbeu ha dit...

Moltes gràcies a tu per mantenir vius els Jocs Literaris durant tant de temps.
Jo els vaig descobrir quan ja anaven pel número 90 i això era al gener del 2009, des d'aleshores que he procurat no fallar a la meva cita dels dimecres amb el teu blog. Quan donaves premi això era un al·licient (no ho nego) però no el principal, el que m'agrada més és superar els "reptes" que ens proposes (encara que sigui buscant rimes per fer un sonet). ;-)
T'ho he dit per mail; potser arribarà un moment que ja no, però mentre em diverteixi tant participar en els teus jocs literaris tens la meva "fidelitat" ben garantida.