27 de desembre 2012

La llum d'Alexandria, d'Àlex Rovira i Francesc Miralles

La llum d'Alexandria, d'Àlex Rovira i Francesc Miralles
Edicions 62, 2012
Sinopsi

Xavier Costa, guionista radiofònic, veu interromput el seu gris dia a dia per una notícia sorprenent: Marcel Bellaiche, un vell amic de la universitat, ha aparegut mort al far de Finisterre. Viatger somiador i fill d’una família rica, Marcel s’havia especialitzat en manuscrits religiosos antics. Segons les fonts familiars, en el moment de la mort s’havia traslladat al far per dur a terme una investigació relacionada amb la biblioteca d’Alexandria. Tota la documentació, però, ha desaparegut. 

Ben aviat rep la visita de l’advocat de la família d’en Marcel, que li demana que intenti aclarir les circumstàncies de la mort del noi amb tots els mitjans que li calguin, incloent-hi les influències en el món acadèmic. Amb la condició que Sarah Brunet, la seva excompanya, també sigui contractada, Xavier accepta l’encàrrec i tots dos inicien una aventura perillosa i enigmàtica que els durà fins a una revelació sorprenent sobre els set grans mestres espirituals del món antic. Però una fosca ombra amenaça la seva investigació i el seu amor renascut... 

A La llum d’Alexandria, Àlex Rovira i Francesc Miralles comparteixen el seu talent per difondre les fonts del coneixement inspiracional.

En llegeixo un fragment a la llibreria Serret de Vall-de-roures, curiosament encompanyia d'un client, que resulta ser Francesc Miralles: