11 de desembre 2013

Contes i xocolata a Tortosa

De tant en tant m'agrada inventar-me activitats fora de lloc, arriscades, que sorprenguin la gent; treure els llibres de les biblioteques i llibreries. Dissabte vinent em permetré un altre caprici, gràcies a l'entusiasme amb què Xavi Benet, de xococates CREO, ha rebut la meva proposta (normalment, quan proposo coses estranyes com aquesta, ni tan sols em contesten).
I així, després d'una visita guiada a la fàbrica, llegiré una selecció dels meus contes, procurant que siguin especialment dolços.
Quan vaig imaginar l'activitat, ja intuïa, i després he comprovat, que la unió dels conceptes "conte", "xocolata" i "dissabte al matí", atrauria al públic infantil. Cal tenir en compte que l'activitat està adreçada al públic adult, tot i que els xiquets i xiquetes també seran benvinguts, i potser els dedicaré algun conte inèdit de caire més infantil.
De moment, l'activitat ha creat certes expectatives, gràcies a l'atracció, sense dubte, de visitar la fàbrica d'un producte molt arrelat als sabors i records tortosins, d'un xocolate únic a Catalunya.Com a tortosí d'adopció, ja tinc el gust i la textura d'aquest xocolate arrelat al meu paladar.
Us esperem al carrer Mas de Barberans, 3, aquest dissabte 14 de desembre, a partir de les 11.00.
L'entrada és gratuïta, i l'aforament, limitat, per la qual cosa agrairem, tot i que no és obligatori, que si penseu assistir ens al mail tensunraco@gmail.com
.
NOTA POSTERIOR:
Aquesta activitat està sent tot un èxit al qual no estic acostumat, sense dubte gràcies a l'atracció que representa la visita a la fàbrica CREO. Ateses les mesures de l'espai i que volem fer una activitat amb certa qualitat, preferim reduir l'assistència a unes 20 persones. Si es compleix la previsió de públic que s'ha apuntat al facebook o que s'ha posat en contacte de forma personal, per telèfon o per correu electrònic, ja hem arribat a aquesta xifra. De totes maneres, si teniu voluntat d'assistir, podeu fer cap el 14 de desembre, abans de les 11.00, i esperar que hi hagi vacants, o posar-vos en contacte amb mi a tensunraco@gmail.com perquè, segurament, atès l'èxit, repetirem l'activitat un altre dia.

1 comentari:

Albanta ha dit...

Uffff!! Quant de plaer condensat!!!
Una abraçada