07 de gener 2014

Glòria Fandos i Poetes de l'Ebre a Tens un racó dalt del món


Glòria Fandos i Poetes de l'Ebre seran els convidats d'aquesta setmana a Tens un racó dalt del món.
Repassarem la trajectòria d'aquesta poetessa nascuda a Terol però resident des de fa molts anys a Tortosa, amb una obra centrada sobretot en poesia, però també en narrativa. Comentarem el seu últim llibre narratiu La sirena de l'Ebre.
Glòria Fandos és una habitual participant en activitats literàries a les Terres de l'Ebre, tan a nivell individual com juntament amb el grup Poetes de l'Ebre que ella presideix. Parlarem d'aquest grup amb Fèlix Rodríguez, format per gent amant de la poesia de totes les edats i condicions.
Em plau fer referència a una activitat que es va iniciar el juliol passat a Riba-roja d'Ebre, i que tindrà continuïtat enguany: el certamen Poesia des dels balcons. Es tracta d'una original jornada literària en què, entre altres coses, es pengen poemes dels balcons de les cases. A l'edició de l'any passat, es va homenatjar Salvador Espriu.
Al programa recomanarem també el llibre El massis del Port, bellesa insòlita, de Vicent Pellicer; Marc i el poder del temps, de Mercè Climent; El projecte Rosie, de Graeme Simsion.
El programa es podrà veure a Canal 21 els dimecres 8 i 15 de gener, a les 21.00 hores, i en diverses repeticions durant aquests dues setmanes.


1 comentari:

Mercè ha dit...

Moltes gràcies, Jesús, per recomanar el meu "Marc i el poder sobre el temps".
Salutacions des del sud.