24 d’octubre 2014

A Antena Caro

Dijous passat vaig anar de nou a Antena Caro, al programa d'Òmnium conduït per Conrad Duran, per parlar de "mi libro", El noi del costat del padrí.
Però també vam parlar d'altres coses. El programa del Conrad és un reducte segur on la cultura hi troba aixopluc.
Al programa es toquen temes d'actualitat i també efemèrides, i anoto que aquest dia m'he vist acompanyat, tot i que virtualment, de Tarradelles, Pelé i Bob Dylan, o d'una jornada de màrqueting digital que orgaitza Saeta Comunicació.
Conrad té una veu peculiar, de Ràdio, inconfusible. Tot i la llarga trajectòria i experiència, improvisa el toc just, és molt professional. Mentre llegeix el guió amb els actes que recomana, subjecta el paper amb la mà dreta, mentre que la mà esquerra prem amb dos dits la punta del foli periòdicament, juganera i sotmesa a alguna mena de tic o litúrgia.
En aquests enllaços, podeu escoltar i també veure el programa.


1 comentari:

Isabel H, T. ha dit...

Muy buena la entrevista Jesús!! por lo que pude entender con mi pobre catalán Excelente y por lo que no pude, estoy segura que también.Encontré muy bien llevada la charla y diste muy buenas respuestas.estoy muy feliz de tus avances y de que sigas recogiendo los frutos de tus esfuerzos.Sigue adelante que tus lectores estaremos siempre expectantes de tus futuros éxitos! Un abrazo grande!