08 de febrer 2017

Fèlix Edo Tena a Tens un racó dalt del món




Fèlix Edo Tena és el convidat  aquesta setmana a  Tens un racó dalt del món, de Canal 21.
Natural de Vilafranca (Ports), amb la seva primera novel·la, El guardià de les trufes, ambientat principalment en la postguerra civil i a la comarca del Maestrat, ens parla de la desaparició d'un món, de la vida als últims masos, d'un paisatge de marcat caràcter. La trama no és allò on s'ha centrat l'autor, sinó en deixar una mena de testimoni, d'homenatge a un món que que se'n va, si no se n'ha anat ja del tot. El pas del temps, la condició humana, el valor de les coses senzilles i properes, els colors del paisatge, tot amb cert to poètic, per a paladejar sense pressa.
A més, ens farem ressò de les novetats literàries: Diaris (1962-1968), de Ricard Salvat; Com fileres de formigues, de Carme Cruelles; Menú de degustació, de Jordi Cervera; Enciclopèdia misteriosa dels éssers diminuts, d’Alícia Casanova
El programa es podrà veure en directe els dimecres  8 i 15 de febrer, les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube