26 de gener 2019

avui desperta Numen



Compte enrere per a Numen, somni de l'Ebre, aquest acte que hem estat pensant durant tot l'any passat des dels diLLUMs d’arts al forn , avui al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa A les 8 del vespre.
Un exemple del motiu original de les trobades periòdiques el primer dilluns de mes: posar en contacte persones creatives per a conèixer-nos mútuament, i que es coguin idees, projectes, il·lusions i amistats.
Un dels nostres objectius és difondre la quantitat i la qualitat de la tasca creativa que es genera a les Terres de l'Ebre, tant dins de casa nostra com a fora. I tot això, de forma aparentment anàrquica però amb molt treball darrere i, sobretot, xalant.
Que desperti Numen de dins el riu, que ens amari el seu esperit creatiu!
Gràcies a Ajuntament de Tortosa i Òmnium Cultural per a formar part de l'organització d'aquest acte, de forma entusiasta, especialment de part de la regidora de Cultura, Dolors Queralt, i de la presidenta d'Òmnium TE, Dolors Roo; gràcies a la col·laboració del Serveis Territorials de Cultura, al Campus Extens de la URV, a l'Escola Municipal de Teatre, per la seva col·laboració, al Forn de la Canonja per ser la nostra càlida llar, a tota la gent dels diLLUMS, diversa, entusiasta, creativa, oberta, a Valer Gisbert i tot el grup d'actors, actius, músics, etc que formen part de l'espectacle, sempre disposats a participar, i, sobretot, a Ricardo Gascón, per la seva inesgotable energia i generositat.