21 de juny 2023

Manuel Pérez Bonfill, sempre

 







19 de juny de 2023. Cinquè aniversari de la mort de Manuel Pérez Bonfill, i nou acte de record i homenatge, de la millor forma possible: llegint-lo.

DiLLUMs d’arts al forn organitza aquest recital al carrer Hemingway de Tortosa (al seu blog trobareu més informació i imatges), juntament  amb l’Ajuntament de Tortosa, i la col·laboració d’Ômnium Cultural Terres de l’Ebre, el Campus  Extens de la URV a Tortosa, la Biblioteca Marcel·lí Domingo, l’Institut Dertosa i La Tuna Folk.

Abans, Oriol Segarra, de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament, fa una visita guiada al refugi número 4 que es troba en aquest carrer.

Després d’unes paraules de salutació de Ricardo Gascón, l’acte està conduït i coordinat per Emigdi Subirats. En primer lloc, el mateix Emigdi, Ernest Redó, Pep Pinyol i jo mateix llegim uns fragments del conte La fira de sempre. A continuació, recitaran textos Manel Ollé, Meritxell Roigé, Irene Prades i Rosa Tomàs, Dolors Roo, Tomàs Camacho, Lluís Martín Santos, l’alcalde, Jordi Jordan, Elena Espuny i acabarà amb la lectura d’un alumne actual de l’Institut, Pablo Moreno.

Com a fi de festa, La Tuna Folk farà cantar i ballar unes quantes cançons.

I com sempre, el vídeo de rafael Ricote.