Presentació de Feridura.
Fa 1 hora
el bloc de l'escriptor Jesús M. Tibau, amb comentaris de llibres, desdefinicions, jocs literaris, nanocontes, lectures, emocions i reflexions més o menys improvisades. Porta'm al teu comerç, entitat, associació, reunió familiar o d'amics... Parlaré de què és per mi la passió d'escriure, el joc. Us llegiré textos, en farem a mitges, xalarem si també t'agrada la literatura. Més informació a jesusmtibau@gmail.com
13 comentaris:
Bon profit, amb cava, vi dolç?
Ahir ja me la vaig menjar, però per a hui ne tinc altra! Amb sobrassada, xocolate...
Mmmmmmmm... jo ja estic empatxada de brunyols, però haig de reconèixer que fa bona pinta... i regada amb garnatxa... nyam, nyam!
Fa bona cara! A la banda de Girona i al maresme nord ho fem diferent. El tortell el fem per rams, sense ous. I el dia de la mona fem un pastis i a sobre s'hi afegeixen els ous de xocolata. M'agradaria saber si només és a casa meva o hi ha més gent que ho fa així.
Avui fa bo!, m'hen guardes un trosset per a menjar-la a fora?, t'hi acompanyo amb una mica de mistela.
Que gaudexis força d'aquest dia!
;)
Com te cuides !!
Això de l'ou em fa molta gràcia. Aquests dies m'he inflat de "panedons" d'espinacs !
Molt bona pinta , llàstima que si volguesim menjar tot el que es típic aquests dies , guanyariem masses kgs. EStic de bunyols , mona , tortell i d'altres que asta hem fa goig un bon plat de verdureta . I això que no m'agrada
mmmmm
prefereixo aquesta que les de xocolata!
Té molt bona pinta!! Que bo... De fet aquests dies estem enmig de coses taaaant bones! Ai els kilets!!!!
ui, lo regim a fer punyetes....
mai n'he menjat cap d'aquestes! quan he arribat a casa els pares me n'havien guardat un troçet ben bo!!!!
Ui, ben col·locada en podries treure una de les teves cares!
Publica un comentari a l'entrada