25 de febrer 2014

10 piuladors ebrencs

Agraeixo a la web Surtdecasa que m'hagi inclòs a la llista de 10 piuladors ebrencs que cal seguir, compartint espai amb gent com Marta Rojals, Germà Bel, Pere Estupiñà, Marc Jornet, Oriol Fuster, Brian Cutts, Dani Forcadell, Josep Sabaté, i Jaume Martí.
M'agrada l'explicació amb què justifiquen que m'hagin escollit, i us la transcric:
.
@JMTibau. Un escriptor inquiet o un inquiet escriptor, tant se val. De Cornudella del Montsant –on va néixer- fins a Tortosa -on viu- res del que que ocórre al seu voltant li passa desapercebut. Les seves piulades tracten tant temes polítics com poètics. Utilitza sovint jocs de paraules, i reflexiona habitualment sobre les ocurrències del seu fill. En resum, tweets que demostren que són necessàries les ànimes contemplatives per donar sentit a les coses que passen. De fet, ell mateix s'autodefineix en aquesta xarxa social com “escriptor que intenta viure del cuento, i que, si vols, et pot escriure un conte a la carta, original i personalitzat”.
.
Li explico a mon fill que parlen d'ell i de mi, però això no el distrau, i vol que continuem plegats la nostra tasca de construir un avió; de nou tones!, exclama.
El meu fill sempre s'encarrega de recordar-me quines són les coses importants.