08 de novembre 2014

Viatjo carregat d'emocions


Aquest matí vaig cap a la llibreria Serret de Vall-de-roures amb el cor dividit. Allí xalaré signant llibres, xerrant amb l'Octavi i els lectors. Abans passo per la Festa del groc a Tortosa que organitza l'Assemblea; gent de totes edats i condicions il·lusionats per tenir un país nou. Viatjo carregat d'emocions.
Ja a Vall-de-roures, tres hores de tertúlia intermitent amb l'Octavi, que no para d'atendre clients. Alguns són clients habituals; altres, peregrins que un cop l'any visiten la llibreria i es deixen convèncer pel llibreter prestigitador. A quasi tots, els convenç que comprin el meu llibre, que els hi dediqui, que es facin fotos amb mi i, fins i tot, de llegir algun dels nanocontes que gravem en vídeo.
En un moment de descans, miro el mòbil, i trobo al facebook una foto de Marc Jornet explicant a Tortosa el meu conte La festa del color groc, escrit fa uns anys i que va perfecte per a aquests dies. Mon fill diu que l'ha escoltat i que li ha agradat, però no sé si és una opinió gaire objectiva.
Davall, una foto feta arran d'una entrevista amb Ràdio Matarranya gravada a la mateixa llibreria que, a estones, sembla el camarot dels germans Marx.
Properament, quan l'Octavi tingui una centèssima de segon lliure i pengi les seves fotos, us les enllaçaré.
Demà, més, moltes més, emocions.