20 de gener 2018

Versos contra la violència, a Campredó


Ahir a la Biblioteca, un nou acte del projecte Versos contra la violència, una iniciativa que va sumant amics, un col·lectiu que creix, que fem actes per presentar el llibre del mateix nom publicat per Onada Edicions, amb 70 autors, els beneficis del qual es destinaran a enviar exemplars a les escoles.
Som gent amant de la pau i la llibertat, que de la mà de la paraula, de la música, del dibuix, o simplement des de la passió per la cultura, ens trobem, anem de poble en poble, ens emocionem, enfortim l’amistat... i xalem!
Ahir, a la Biblioteca de Campredó, l’acte es va veure impregnat del caràcter incombustible de l’Emigdi Subirats, i alguns dels autors i autores del llibre vam recitar versos (primer de forma caòtica, com va demanar l’Emigdi, i després a companyats a la guitarra per Genís Ruiz), i Pili Cugat i Carlos Lupprian ens va oferir un tast del seu nou disc Jocs d’aigua.
Com a anècdota que demostra la màgia de tot plegat, fa uns dies ens va arribar un missatge de whataspp d’una, fins llavors, desconeguda. Una dona ens explicava que mentre estava a la sala d’espera d’un hospital llegint un llibre de versos comprat per internet, un altre malalt, molt amable, que estava al costat, li va comentar que ell és l’autor de la il·lustració de la contraportada. El llibre és Versos contra la violència, ell Ignasi Blanch, i a ella, Mercè Quillez, ja la considerem del nostre grup. Ens va agrair las tasca que duem a terme amb el projecte, i ens va enviar un poema fet per a l’ocasió, que jo vaig revitar ahir.
Sumem, ens emocionem.
.
 Àlbum on recullo les fotos en aquest enllaç
.
Propers actes:
Flix, 24 de gener, 8 del vespre
Falset, 28 de gener, 12 del migdia
La Ràpita, 2 de febrer
Deltebre, 3 de febrer
Aldover, 23 de febrer
Barcelona, llibreria Calders, 1a quinzena de març
Amposta,  21 de març
Arnes, 30 de març
Pendents de concretar
Santa Bàrbara
Roquetes
L'Ampolla
Matarranya
Port

Reus