24 de gener 2018

Raquel Estrada a Tens un racó dalt del món



Raquel Estrada ens visita aquesta setmana a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre. Periodista cultura, treballa fent promoció dels llibres a Cossetània Edicions, fets que també comentarem, però sobretot parlarem de la seva obra poètica, a través dels seus llibres Esferes coincidents, i Filles.
Després de llegir els dos llibres, intento distribuir els seus poemes a partir del seu cercle més íntim, expandint-se cap a enfora, cap a la família, el país i el món. 
A la secció La llibreria recomana, ens visita Esther Galindo de La 2 de Viladrich de Tortosa, que ens parlarà dels llibres Un sopar de por, de Meritxell Martí i Xavier Salomó, i de La segona guerra mundial al mar de l'Ebre i Tarragona, de Josep Maria Castellví. També recomanarem La mort sense ningú, de Jordi Tiñena, i per part de Raquel Estrada,  Retorn, de Glòria Coll, i Esperança dins la foscor, de Rebecca Solnit.
A la secció Què fem a les biblios, ens visita Rosa Martínez de la Biblioteca de Benissanet, que ens explicarà una especial ruleta que fa servir per motivar la lectura dels més petits, i que està tenint molt d'èxit.
També estrenem les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 24 i 31 de gener a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube