19 de març 2008

La desagraïda tasca de jurat

Darrerament, entre unes coses i unes altres, he disposat de poc temps per a passejar-me per altres blogs. De moment, aquest temps continuarà sense crèixer, perquè n'hauré de dedicar una bona porció a la tasca de jurat del premi Cristòfor Despuig que organitza l'IMACT de l'Ajuntament de Tortosa.
Quan em van dir que podia passar a buscar la capsa amb els treballs presentats em va caure l'ànima als peus: 22 treballs de més de 100 fulls cadascun.

La tasca de jurat és per a mi la més ingrata de totes i la defujo sempre que puc, ja que per tal de dur-la a terme de manera correcta requereix una important inversió de temps, però, sobretot, el motiu que em fa declinar la majoria de propostes és la meva dificultat per fer de jurat, per decidir quina de totes les obres presentades ha de ser la guanyadora. Les poques vegades que he fet de jurat m'ha resultat dolorós, i sempre em queda la por d'haver comès una injustícia.

6 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

que dius,és fàcil, només calllwegir les primeres trenta pàgines, ho continues.... o ja la pots deixar. De fet,jo m'hi he trobat alguna vegada (ho evito tan com puc) que amb quatre o cinc pàgines, ja n'hi ha prou.Dificilment t'equivocaràs.

Els del PiT ha dit...

Company, ja t'aplanyo, que et sigui lleu...

Pedro ha dit...

A mi m'agradaria llegir algun dels exemplars per gust, i no per obligació. Espero que almenys valguin la pena de llegir. Ja ens ho contaràs senyor Tibau

emigdi ha dit...

Jesús,
És una feinada, en què ens hem embolicat. tot i això, les primeres que vaig començar no m'agradaven gens, i ara en canvi m'he enganxat a vàries i ja tinc clar quines votaré. M'està resultant interessant de debò.
salut,
emigdi

Roser Caño Valls ha dit...

M'imagino que deu ser una experiència on s'hi barregen coses bones i coses no tan bones. Però al capdavall algú ha de fer de jurat dels premis, i per fer-ho sempre cal tenir un bon lector i també escriptor. Salutacions cordials.

bajoqueta ha dit...

Pues a mo no m'importaria participar algun cop i poder llegir coses d'altra gent. Segur que són més interessants algunes que molts llibres que s'editen.