16 de setembre 2014

Jordi Andreu Corbatón a Tens un racó dalt del món


Demà dia 17 comença la sisena temporada de Tens un racó dalt del món, de Canal 21 de les Terres de l'Ebre, que continua apostant per un programa totalment dedicat al món dels llibres, fet no gaire habitual i que agraeixo.
Encetem la temporada amb un escriptor tortosí, Jordi Andreu Corbatón, especialitzat en narrativa infantil i juvenil, però que ha demostrat que es mou força bé en narrativa per a adults en diversos llibres col·lectius en què ha participat.
Parlarem dels seus llibres, Els barquers del cel, Mixatxibutxi, i Pull-back. Amb aquest darrer llibre, ja editat fa uns quants anys, va obtenir molt èxit, essent traduït al castellà, i amb l'excusa de la investigació d'una desaparició, ens ensenya com funciona el món de la borsa, dels mercats financers, etc.
Atesa la seva doble vessant de números i lletres, d'economista i escriptor, aprofito per recomanar altres llibres de gent de ciència, com ara El joc de déu, de Salvador Macip, i Encara no som humans, d'Eudald Carbonell, així com una novetat ebrenca, Tortosa de carrer, de Joan Josep Rovira, i un llibre especial: Passions mínimes, de Bel Olid, fet a fet a mà a través de Llibres artesans.
El programa es podrà veure els dimecres 17 i 24 de setembre, a les 21.30 hores, i en diverses repeticions durant les dues setmanes.