26 de setembre 2016

Blanca Busquets al Club de lectura de TortosaEl 22 de setembre començà l'11a temporada del Club de Lectura de Tortosa, que al mes de desembre arribarà al 10è aniversari. Tot un plaer coordinar-lo tot aquest temps, en solitari al principi, i cocoordinar-lo des de fa uns anys amb Sílvia Panisello, que en parlava fa uns dies a la Cadena Ser Ebre (podeu escoltar l'entrevista amb Sílvia Tejedor en aquest enllaç).

I hem començat la temporada forts, comentant la novel·la gunayadora del premi llibreter 2011, La nevada del cucut, de Blanca Busquets, en companyia de la seva autora.


Força gent en aquesta primera trobada, reencontre amb membres molt veterans, noves incorporacions, i sensacions unànimes envers aquest llibre que ha seduït tothom. L'autora ens regala perles sobre la construcció del llibre, detalls d'aquells que tant desitgen conèixer els lectors i lectores.
I continuarem amb força.

El 4 de novembre, El retorn de l'hongarès, també en presència de la seva autora, Anna Moner.
I el 29 de novembre, El doctor Rip, de Salvador Espriu.
Us aniemu? Més informació a la Biblioteca Marcel·lí Domingo o al correu clubdelectura@tortosa.cat
Gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes, Antena Cultural Tortosa de la URV, i Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre, per la seva col·laboració.