27 de setembre 2016

Creu-me, és possible. Afrontar el càncer amb optimisme


Creu-me, és possible. Afrontar el càncer amb optimisme
Jordi Évole (pròleg), Amelia Rodríguez Contreras, Anna-Priscila Magriñà, Coia Ballesté, Cori Sebastià, David Fernández, David Ortega, Enric Tricaz, Esteve Giralt, Francesc Domènech, Francesc Gras, Gerard Gort, Isaac Albesa, Joan Morales, Jordi Cartañà, Jordi Escoda, Jordi Gil, Jordi Saumell, Marc Càmara, Marià Arbonés, Marta Magrinyà, Mònica Just, Núria Valls, Patrícia Fernández, Pere López, Ricard Lahoz, Ruth Troyano Puig, Santi Suárez-Baldrís, Sílvia Sagalà, Toni Orensanz, Yolanda García, Xavier Graset (epíleg).
Aquesta antologia aglutina una trentena d’històries sobre el càncer que han escrit periodistes vinculats, en un moment o altre de la seva carrera, a la ciutat de Reus. Són relats reals o de ficció que coincideixen a l’hora de fer un plantejament optimista vers la malaltia. El llibre pretén ser una font d’esperança per a aquells que lluiten contra el càncer, i els encomana tota la força, il·lusió i decisió que es necessita en la batalla. Una lluita que, malgrat les adversitats, cal positivar per poder afrontar-ne les envestides amb coratge. Josep Baiges, diagnosticat de càncer l’abril de 2015, explica la disposició vital que va adoptar convençut que l’actitud del malalt possiblement no és el remei, però sí el principi de la solució. Per això es va aferrar a la frase “Creu-t’ho, és possible!”.

Els beneficis de l’edició del llibre es destinaran íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre i al servei d’oncologia de l’Hospital Sant Joan de Reus.

1 comentari:

Oliva ha dit...

JO NO PATEIXO CANCER,PERO SI UNA MALALTIA INCURABLE I DEGENERATIVA,I ES MOLT DIFICIL AFRONTAR AQUESTA CIRCUNSTANCIES,CERT QUE TI ACABES ACOSTUMAT,I A LA MEVA MANERA LI PLANTO CARA PERO TENS DIES QUE...LI DONARE UN COP D'ULL.