30 d’abril 2019

Els Ports Natura i Art, 4a Edició

Un matí amb intervencions artístiques al Parc Natural dels Ports, on natura i art es donen la ma.Em plau passar-vos informació d'aquesta activitat on participaré el 12 de maig.
.
Un passeig en diumenge al matí en forma de projecte artístic en el que es vincula el paisatge amb la deslocalització. Les propostes d'art contemporani es desplacen respecte als centres culturals situats a les ciutats, tot proposant una reflexió sobre la relació que mantenim amb la natura.

Adreçada a qualsevol edat, l'activitat consisteix en una sortida amb els propis artistes des d'Horta de Sant Joan per l'itinerari de la Cova de Picasso (de 3,1 km i dificultat baixa), a la Terra Alta. Allà anirem trobant les diferents intervencions (instal·lació, performance i poesia).

"Els Ports. Natura i Art" planteja una relació intimista amb el paisatge i una revaloració del mateix mitjançant la intervenció artística en forma d'obres efímeres concebudes des de la perspectiva de l'art contemporani. Una aposta pel respecte i la conservació del medi natural en un moment històric crucial, tant pel que fa al qüestionament del model de creixement econòmic propi de la societat occidental, com de la greu crisi mediambiental.

Co-organitzat: Lo Pati-Centre d'Art-Terres de l'Ebre i Associació Cultural Natura i Art.
https://www.lopati.cat/es/actividades/exposiciones/els-ports-natura-i-art-4a-edicio/482/

ARTS PLÀSTIQUES

Beatrice Bizot (Tarragona)
Dolors Puigdemont (Sant Just Desvern)
Jaume Vidal (Amposta)
Roger Caparó (Riudoms)

PERFORMANCE

Ana Matey (Madrid)

POESIA

Jesús M. Tibau (Tortosa)

Per participar a l'activitat com a públic, gratuïtament, és necessari inscriure's a través de: squinyonero@yahoo.es

Es recomana portar gorra.

Punt de trobada: Àrea Recreativa de la Franqueta
(Com arribar: Sortint d'Horta de Sant Joan, agafem la T-330 -que ve de Prat de Compte- en direcció a Arnes, i passats uns 200 m. seguim un indicador a l'esquerra que diu “Els Ports”. Després de 9,5 km per pista asfaltada arribem a l'Àrea Recreativa de la Franqueta)

Cap comentari: