09 d’abril 2007

Autors ebrencs a la llibreria Serret


El passat dissabte, 7 d'abril, tant la Francesca Aliern com jo mateix vam poder gaudir d'un viatge des de Tortosa fins a Vall-de-Roures. El viatge va servir per a despedir-nos de la vella carretera i els seus revolts que, amb les properes obres, uniran encara més aquestes dues ciutats.
L'objectiu del viatge era venir a signar llibres a la llibreria Serret: la darrera novel·la de la Francesca, Camins, i el meu recull de contes Postres de músic. Ja d'entrada sabíem que la signatura fóra un èxit, perquè coneixem sobradament el talent i l'entusiasme amb què l'Octavi tracta els seus clients i a tots els autors que ens atansem a la seva botiga.

El dia ens vaa reglar un nostàlgic dissabte de fina pluja, molt benvinguda per tothom, però posava en perill l'assistència de lectors a la signatura de llibres. Però a l'Octavi no li fan por les dificultats i ens va demostrar un cop més quel'avorrida frase de "és molt difícil vendre llibres", no té cap significatper a ell, i que és capaç de convertir la Serret en una de les principals llibreries en venda de llibres en català, tot i trobar-se a l'Aragó. El resultat: vam perdre el compte del nombre de llibres signats i dels projectes que ens va comentar l'infatigable llibreter.

1 comentari:

Jaume Morató ha dit...

Benvolgut senyor Tibau, m'adreço a vosté en representació d'una societat cultural on el proper dia 22 cel.lebrem el tercer aniversari de la biblioteca popular. Cada any hem portar un esciptor de renom com en xavier polo o Vicenç Villatoro. Certament per nosaltres ens es molt dificil poder trobar escriptors que es vulguin desplaçar fins el nostre poble per fer una presentació o xerrada sobre algun llibre. He passat hores a internet fins a tenir la sort de trobar la seva página. El motiu suposo que el deduira en seguida. Es demanar si fos possible la seva asistència a l'acte de cel.lebració d'aniversari de la nostra petita biblioteca el proper dia 22 d'abril. Ens agrairia ens fes arribar la seva proposta o condicions en las que estaria disposat a vindre. Agraits per la seva atenció esperem una pronta resposta degut a la proximitat de la data. Salutacions molt cordials. jaume
la nostra adreça casaltorrellenc@ateneus.cat

Torrelles de Foix