14 de desembre 2007

Meme de l'escriptori


Els darrers dies m'ha arribat un mateix meme per partida doble: Maria Martori i Filant prim. Es tracta de mostra els fons d'escriptori del nostre ordinador. Jo el vario sovint, però darrerament tinc aquest simpàtic amic per tal que em motivi, aviat sabreu per què.

Deixo oberta la porta perquè segueixi aquest meme tothom que vulgui . Jo encara en tinc dos o tres de pendents, i em sap greu, perquè em va fer il·lusió que pensessin en mi quan me'ls van passar i no voldria decebre'ls. Potser caldria rumiar una mica sobre això dels memes. Qu ningú s'ho prengui malament; jo aplaudeixo totes les iniciatives per tal de fomentar les relacions entre els blocaires, i hi participo sempre que puc, però si tots seguim estrictament aquesta mena de cadenes, que demanen que les passis a 3, 4 i fins a 7 blocaires, potser arribarà el moment en què només escriurem memes. Potser el millor és que els continuï qui vulgui de forma lliure; o no. Què en penseu?

12 comentaris:

rosa ha dit...

jo també en penso el mateix....
el de l'escriptori ja l'he fet...i avui torni amb un altre..però m'han resultat divertits.

-- ha dit...

senyor Tibau, tots els extrems són perillosos, que passaria si només menjassim de McDonalds? doncs que engreixariem un munté no?.... els memes van molt bé per sortir de la rutina del blocaire, com a mitjà de relació i tal vegada te pots trobar amb un meme original que surti d'allò habitual....

Encara que, la solució és més fàcil, si no te fan gràcia, no en facis.

Anònim ha dit...

Jo pense el mateix, Jesús. Darrerament els mems s'han extés com una mena de plaga incontrolable. Cal dir en el seu descàrrec que serveixen per a quan no saps ben bé què escriure, però si en reps molts pot trencar-te la marxa. Jo m'ho vaig ruimar molt abans de passar-te'l perquè tu tens un blog molt organitzat però com que aquest mem era breu també s'hi podia companejar. Per cert, ja has visitat PERSONATGES ITINERANTS? http://personatgesitinerants.blospot.com

Caterina Cortès ha dit...

No crec que tengui res de dolent un blog només de memes, com tampoc ho té un només de literatura, o cinema, o personal, o el que sigui. "Potser arribarà el moment en què només escriurem memes". En aquesta frase sembla que sí. A mi també n'hi ha que em semblen divertits (altres no tant) i tal volta, els memes, siguin una nova forma "d'agermanar" una mica més els nostres blocs. Però si un no vol, clar, és totalment lliure d'agafar-lo o no. Basta amb dir, no m'interessa, no me'n passeu i ja està. No cal fer un post per això, Jesús! ;D

Jesús M. Tibau ha dit...

Ja veig que alguns m'heu malinterpretat. A mi no em sap greu que me n'envieu, ni trobo que siguin mala idea; només volia fer una reflexió en veu alta per a saber la vostra opinió. Al post ja he dit que aplaudeixo totes les iniciatives i que els dono suport sempre que puc.
Evidentment tots els extrems són perillosos, però em sembla que de les meves paraules no es pot interpretar que jo m'hagi situat en cap extrem.

Ferdinand ha dit...

Jo estic amb tu Tibau, i perdona que et digui pel te cognom. No cal fer memes d'aqusts, qui vulgui fer un blog de memes te tot el dret. En corren tants per la xarxa que tot el dia estaries contestant-los i personalment jo només escric de iteratura (http://dellibres.bloc.cat) i de literatura en menys mesura (http://ferrangenis.blogspot.com), si vull donar informació sobre mi la donaré quan cregui oportú i a qui cregui oportú.

Jobove - Reus ha dit...

sempre és bo saber quelcom d'altres blocaires, però molt cansa

salutacions

-- ha dit...

idò! ara no me podeu dir que no parlau d'extrems...!

"potser arribarà el moment en què només escriurem memes. Potser el millor és que els continuï qui vulgui de forma lliure; o no. Què en penseu?"

FRAGMENT DE LA PRESENT ENTRADA

si que te situes Tibau, ho has plantejat com si només la gent publicàs memes...

això és una postura extrema, i per això dic, que no n'hi ha per tant.... ningú t'obliga a fer-los però l'has aprofitat per criticar l'afluència massiva de memes,supòs que era per això, però d'aqui a que només se facin memes en un futur...es un extrem vulguis o no vulguis, tot solet ho has escrit i ara no val marxa enrera Tibau...

-- ha dit...

i per cert, en gulchenruz, té un bloc literari del bó, aquest blog esta ple de memes setmanals, que si cares, que si desdefinicions que no fan més que fer malbé la llengua, que si jocs literaris, que si les visites, que si on has estat recomanat per la revista cultural de torn.

De veritat te penses que ofereixes varietat? si aixó esta ple de memes diaris!... i a més a més te fiques amb els memes?

i ara tots els que envolten el Tibau digau que jo som un troll ..... no vos voleu emprenyar entre vosaltres únicament per interessos creats, però no entenc que tingueu la majoria uns blocs de alta qualitat i no podau reconèixer el que dic.

Això és el que vos perd.

Au vinga, que som un troll...

però tenc argument

aquest blog no parla de res literari que no se pugui trobar en altre lloc, son tot un seguit de memes que setmana a setmana surten i surten.... en canvi, el cuirassat Potemkin, de veritat un blog literari.

Anònim ha dit...

Si no m'equivoco, a la foto del teu fons de pantalla hi surt aquell objecte misteriós que vas trobar en una botiga de Tortosa, oi?

Roser Caño Valls ha dit...

En aquest bloc no li calen memes de ningú, ja té "vida pròpia". Et felicito perquè no només incentives la participació de tothom a través de la literatura, sinó que a més ho fas amb originalitat.

bellosoli ha dit...

fa temps que vaig participar en aquest meme. En aquell temps, el meu fons d'escriptori es veia ocupat, en almenys el 50%, d'icones i arxius que mai no utilitzava. Avui en dia, aquestes ocupen més de tres quartes parts...

Per això ja no l'ensenyo, em fa vergonya que es vegi el meu desordre!!!

M'agrada el nino que hi tens. M'ha recordat una botiga de Firenze que estava plena de ninots similars tots de fusta.