28 de novembre 2009

Els meus llibres a Torredembarra, per triplicat.

Aquest dijous 26 de novembre, dia que passarà dignament a la nostra història, els meus llibres van ser presents per triplicat a Torredembarra, on m'hi havia convidat el Club de Lectura de la Biblioteca. M'explico.

Arribo quan comença a fer-se fosc i aparco només entrar, aprop de l'església. Segons el plànol que vaig imprimir del Google maps, estic a l'altra punta de la vila, però ho faig amb tota la intenció, i aprofito per acostar-m'hi lentament, badant, trepitjant els carrers. Fotografio el campanar, portes obertes que trobo, i la llum groga que il·lumina la part vella m'acompanya càlida. Els carrers encara són plens de gent i busco un lloc discret on practicar el bookcrossing. A l'entrada d'una botiga, dins d'un cotxet de joguina, allibero un exemplar de Postres de músic.


Puntual arribo a Ona La Torre on m'espera somrient Sònia Ferrer per fer-me una distesa entrevista, juntament amb el trapezista que m'acompanya en tots els vertiginosos actes literaris.

Mitja abans del previst arribo a la bilioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra. Mentre em passejo (casualitats de la vida) em trobo amb un antic company de residència dels temps d'estudiant, cap allà als anys 70-80, que amb gran mèrit per la seva part em reconeix.

A les 19.00 comença la reunió del Club de Lectura. Com sempre, xalo molt, escoltant les sensacions que han provocat els contes de El vertigen del trapezista, que sovint són repetides, i els descobreixo alguns secrets i anècdotes del llibre. Em plau comprovar que la tendresa i l'amor pel meu poble també han arribat a Torredembarra. Com és habitual, diverses persones coincideixen en opinar que el millor conte és el primer, el més llarg, el de Monedes, i que hauria d'haver estat... una novel·la!

Acabem parlant del meu nou llibre, Una sortida digna, en signo uns quants exemplars, i ens acomiadem fins la propera.
Gràcies per tot.

6 comentaris:

Striper ha dit...

De aixo es diu triple salt literari.

Ignasi Revés ha dit...

Això de la novel·la és la conya.

Toni En Blanc ha dit...

Què bé deu d'estar trobar-se amb lectors que t'aprecien...

assumpta ha dit...

Jesús, allà on vas... triomfes!

Ja ho sé, ja ho sé, recorda a l'anunci, però és que és de Lleida i la terra tira...

PD. Com va acabar el bookcrossing de la botiga de joguines???

Petons.
:)

Sònia(dora) Ferrer ha dit...

Moltes gràcies, tot un plaer. Quan vulguis repetim!

Ana Merino Mir ha dit...

Va ser tot un plaer,
una lliçó de llegir, escriure i compartir,
d'honestedat.
Et seguim llegint, segur.
ana