15 de juliol 2010

Bookcrossing, il·lusions i incerteses


Fa uns dies vaig alliberar a Tortosa un exemplar d'Il·lusions i incerteses, la novel·la de March Editors que vam comentar la setmana passada a Tens un racó dalt del món. Un dels coautors en va ser testimoni.

Com sempre, demano que el tractin amb cura i que m'informin del seu destí. A veureu si hi ha sort.

5 comentaris:

Marta Contreras ha dit...

Escolta, i si en una d'aquestes "bookcrossing" amb foto, m'envies alguna foto pel meu nou blog?

http://booksincities.blogspot.com

:)

Marta Contreras ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
òscar ha dit...

Els llibres, a Tortosa i arreu de Catalunya, són tractats sempre amb respecte menys, està clar, que caigui en mans d'algun fluix de mollera. Que a Tortosa, i arreu de Catalunya, també n'hi ha. :)

Unknown ha dit...

Eren les 16.05 d’una tarde de juliol quan en Jesús abandonant la zona d’ombra va creuar l’avinguda Felip Pedrell de Tortosa i, sota un sol que fonia les pedres, va dipositar en un dels bancs de pedra de la vora del riu, un exemplar de la novel·la col·lectiva Il·lusions i incerteses, de la que sóc coautor. Des de la distància, però sempre atent, el campanar del Roser també ho va veure.

Anònim ha dit...

Jesus, doblement gràcies. En primer lloc per difondre un llibre del qual jo tb n'he estat coautora. I en segon terme, donar-te les gràcies per tota la labor de difussió de les nostres lletres d'una manera desinteresada. Què fariem si no hi hagués gent com tu, que comparteixes els teus tresors amb ments inquietes i anhelants de bona literatura. Gràcies novament, Elísabeth