06 de juliol 2010

Premis jocs literaris de juliol


Ja ha començat l'estiu, fa molta calor, però els jocs literaris continuaran durant el mes de juliol. Intentaré que siguin amens i que puguin participar els més petits i petites de casa. Com cada mes, entre tothom que hagi encertat algun dels jocs que proposaré els dimecres, sortejaré dos premis:

- En primer lloc, un regal especial per als vostres xiquets i xiquetes: els sis darrers exemplars de la col·lecció de Els contes de Muniatto.

- En segon lloc, un obsequi molt especial que m'encanta regalar cada any: convertir el guanyador/a dels jocs literaris de juliol en personatge del meu proper llibre, I un cop de vent els despentina, llibre que vau votar el títol entre tots vosaltres. Aquest recull de relats el publicarà Cossetània al mes de febrer, aproximadament. A qui guanyi li proposaré diverses possiblitats per a posar el seu nom a un dels personatges dels meus contes.

El termini per a participar a qualsevol dels jocs del mes acabarà el 3 d'agost. L'endemà faré el sorteig entre tothom que encerti algun dels jocs.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

2 comentaris:

òscar ha dit...

Voltarem per casa teva, al menys jo, també durant les vacances. Milagres del wifi públic :)

Admin ha dit...

A veure si aquest mes podré participar més sovint. Ja que en els úlitms mesos amb examens no he pogut participar-hi.