28 de maig 2012

Properes activitats: Roquetes, Tortosa i Móra d'Ebre

Aquesta setmana estarà farcida d'activitats literàries.

En primer lloc, dijous 31 de maig, a les 19.30, presentaré a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes el meu nou llibre Molles per no perdre'm, d'Editorial Petròpolis. Com sempre repeteixo, podeu trobar més informació sobre el llibre i la forma especial d'aconseguir-lo a 1,50 euros a l'enllaç de la presentació virtual. La Biblioteca de Roquetes ja és un punt fixe de les meves presentacions, i la gent que la governa fan que m'hi trobi molt a gust. De fet, el relat de la meva primera visita a la Biblioteca és un dels primers apunts que apareixen al llibre.
.
Divendres 1 de juny, a les 19.30., també a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes, presentació del llibre col·lectiu on col·laboro, juntament amb molts i moltes de vosaltres, 365 contes, coordinat i impulsat per la nostra estimada Bajoqueta.
.
Dissabte, 2 de juny, a les 18.00. lectura de relats a El cau de fades, de Tortosa. Un nou experiment amb el que pretenc treure els meus relats breus de biblioteques i llibreries, i portar-los a totas mena de llocs, com ara aquesta botiga del barri de Ferreries. Lectures de relats per a un públic que s'intueix reduït, proper. D'experiments així n'hi hauran més, com ara els Sopars literaris dels quals us parlaré aviat.
.
Diumenge, 3 de juny, a les 18.30. Presentació de Molles per no perdre'm a Móra d'Ebre, dins de la 9a Fira del llibre ebrenc. Aquesta és una de les cites que tinc marcades en roig en el calendari literari anual, la Festa Major de la literatura ebrenca. Aquí podeu descarregar-vos el programa complet, tant de la Fira com de la 5a edició de la Fira d'Espectacle Literaris Litteratum.
.