20 d’octubre 2012

Emigdi Subirats, Mèrit de les Lletres Ebrenques

Ahir a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó d'Amposta, dins del marc de les VII Jornades de les Lletres Ebrenques, es va donar a Emigdi Subirats el premi al Mèrit de les Lletres Ebrenques.
Sense cap mena de dubte és un premi merescut que em satisfà enormement. L'escriptor, crític literari, sacsejador cultural i, sobretot, amic Emigdi, és un home d'una capacitat de treball inesgotable, una memòria envejable i una generositat difícil d'igualar.
No fa tants anys que el conec, des del 2005, però de seguida va fer gala de la seva generositat envers la meva persona i la meva obra. Una vegada, ja fa temps, vam intentar resumir totes les activitats on havíem col·laborat, tant se val de qui fossin idea, i la llista ens feia omplir d'orgull, per què negar-ho.
L'Emigdi mai no enganya, no té dobles interpretacions, és noble i sincer, i sempre està disposat a mullar-se per les causes que creu justes i pels seus ideals irrenunciables.
Aquesta tarda acudiré a les Jornades per participar a la taula sobre contes per a adults, i li faré una bona abraçada. Felicitats, Emigdi.
Imatge extreta del blog Riberaonline.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Emigdi :)