10 de març 2020



Ohio, d’Àngel Burgas
Bambú Editorial
Sinopsi
Quan existíem com a família, hi havia electricitat, i vehicles particulars, i trens d’alta velocitat, i ordinadors i xarxes socials. Hi havia escalfor a les llars, i hi havia llocs plens de productes que es podien comprar per ser consumits. Pensar en Família era retrocedir als temps remots d’abans de l’Impacte. Tinc pocs records d’aquella època, i els que tinc són poc consistents i de vegades es confonen amb els somnis. Em dic Max Blau però no soc qui dic que soc. Soc un altre en aquest altre món, el de després de l’Impacte.
Petites històries del Globus, d’Àngel Burgas
Il·lustracions d’Ignasi Blanch
Bambú Editorial
Sinopsi
Contes que expliquen realitats diverses de joves de diferents zones del planeta que tenen la mateixa edat; i contes que retraten realitats diferents de joves que es mouen en una zona tan comú per a tots com ho és el metro de Barcelona. Contes que faran reflexionar sobre la convivència i sobre la necessitat d'aconseguir un món més just.
La mirada indiscreta, d’Àngel Burgas
Bambú Editorial
Sinopsi
D’ençà que va heretar dels pares la casa d’estiueig, en Ramon hi passa tots els caps de setmana i dedica moltes hores a un passatemps ben curiós: observar des de la terrassa i descriure en una llibreta els diversos personatges que s’aturen davant seu, al banc de la vora del riu. Però aquest joc aparentment innocent revela una cara fosca i perillosa el dia que una desconeguda misteriosa s’oblida al banc una bossa de fer esport. A vegades, una mala decisió ens pot convertir la vida en un malson. Un thriller fascinant sobre els límits de la curiositat.