18 de març 2020

Trinitari Fabregat a Tens un racó dalt del món


Aquesta setmana a Tens un racó dalt del món de Canal 21 Ebre, dediquem el programa a Trinitari Fabregat, escriptor i activista d'Alcanar nascut el 1912, autor de la novel·la Els jardins ignorats, que, com tants altres, va partir la Guerra Civil i l'exili, i del que l'any 2019 es va commemorar el 25è aniversari de la seua mort amb diversos actes al seu Alcanar natal, que molt especialment va organitzar el nostre convidat d'avui, Tomàs Camacho que, entre altres coses, també ens parla de la Mostra Oberta de Poesia a Alcanar.   
Abans. Isabel Herrada ens parlarà del Club de lectura feminista i del Club de lectura d'àlbums il·lustrat, que coordina a la Biblioteca de Tortosa, i del seu projecte vital Ales de papallona, on uneix dos temes vitals a la seva trajectòria: la literatura i la salut mental. 
També recomanarem la biografia de Zoraida Burgos, escrita per Montse Castellà, i els llibres La noia de les ovelles pigallades, de Laura Gordó, i Acta Marturum, de Vicenç Ambrós, premi Sebastià Juan Arbó de La Ràpita.
I les seccions De pel·lícula, Cites literàries i Nanopoemes
El programa s’emet el 25 de març i l'1 d'abril, a les 21 hores, i en diverses repeticions durant dos setmanes.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube